2752023104 6947827913 Αγίας Μονής 9, Ναύπλιο niagaraslaundry@gmail.com
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Νιαγάρας | Βιομηχανικά Πλυντήρια Ναύπλιο - Καθαρισμός Επαγγελματικού Ιματισμού Ναύπλιο


Η εταιρεία μας "Νιαγάρας" η οποία βρίσκεται στο Ναύπλιο, δραστηριοποιείται στον καθαρισμό ιματισμού και λοιπών συναφών ειδών, εξυπηρετώντας κάθε είδους επιχείρηση που ασχολείται με το αντικείμενο αυτό σε όλη την Αργολίδα και πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον, η εταιρεία μας επιτυγχάνει την σωστή φροντίδα του ιματισμού σας άμεσα και κυρίως σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία, εστιατόρια, αίθουσες δεξιώσεων, κομμωτήρια και πολλές ακόμη επιχειρήσεις.
 

 


 

 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
  Σεντόνια
  Πετσέτες
  Μπουρνούζια
  Μαξιλαροθήκες
  Παπλωματοθήκες
  Πατάκια Μπάνιου
  Τραπεζομάντηλα
  Καλύμματα καρεκλών κ.α.
 
 
 
 
 
Επαγγελματική φροντίδα βιομηχανικού καθαρισμού

Διαχειριζόμαστε τα είδη με επιμέλεια ως προς τη φθορά χωρίς χρήση πρόσθετων χημικών υλικών παραδίδοντας τα αφράτα, καλοσιδερωμένα και διακριτικά αρωματισμένα.

Παρέχουμε άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση παραλαβής - παράδοσης των ειδών με τα ιδιόκτητα φορτηγάκια μας στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Στόχοι της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας καθαρισμού, η διασφάλιση της αυθεντικότητας του ιματισμού σας καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της που θα σας εξασφαλίζει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 

 


 


ΠΛΥΣΗ - ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ - ΣΤΕΓΝΩΜΑ 
 
  Κατάλληλες θερμοκρασίες Πλύσης ανάλογα με το είδος και τη ρύπανση του ιματισμού (λευκός βαμβακερός ιματισμός από 65º έως 80ºC)
 
  Κατάλληλοι χρόνοι πλύσης ανάλογα με το είδος και τη ρύπανση του ιματισμού
 
  Κατάλληλοι χρόνοι πλύσης ανάλογα με το είδος και τη ρύπανση του ιματισμού
 
  Χημική και θερμική Απολύμανση του ιματισμού κατά την πλύση
 
  Κατάλληλες στάθμες νερού και κατάλληλη μηχανική τριβή ανάλογα με το είδος και τη ρύπανση του ιματισμού
 
  Κατάλληλο στύψιμο ανάλογα με το είδος του ιματισμού
 
  Κατάλληλη επιλογή και δοσολογία απορρυπαντικών ανάλογα με το είδος και τη ρύπανση του ιματισμού
 
  Έλεγχος συνθηκών νερού – απορρυπαντικού κατά την πλύση (PH, σκληρότητα κλπ.)
 
  Κατάλληλες θερμοκρασίες στεγνώματος ανάλογα με το είδος ιματισμού
 
  Κατάλληλοι χρόνοι στεγνώματος ανάλογα με το είδος ιματισμού
 
  Κατάλληλες φάσεις στεγνώματος ανάλογα με το είδος ιματισμού

 


 


ΣΙΔΕΡΩΜΑ - ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ 

Ο ιματισμός σιδερώνετε σε θερμοκρασία ανάλογα με το είδος του (από 165º έως 185ºC) και πάντα στον κατάλληλο χρόνο, την ιδανική ταχύτητα και την σωστή πίεση.
 

ΔΙΠΛΩΜΑ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Παρέχουμε το κατάλληλο δίπλωμα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του ιματισμού. Στην συνέχεια προχωράμε σε αεροστεγής συσκευασία για ασφαλή διακομιδή του ιματισμού.
 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 

Ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιείται 2 φορές κατά την τελική επεξεργασία για κάθε κομμάτι ξεχωριστά στις μηχανές τροφοδοσίας των σιδερωτηρίων και στις διπλωτικές μηχανές. Οι μηχανές διαθέτουν κριτήρια ώστε να παρέχεται δυνατότητα σήμανσης και απόρριψης λερωμένου ή ελαττωματικού κομματιού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας σε συνδυασμό με τον άρτιο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό μας, διασφαλίζει την προσεκτική αρχική διαλογή του ιματισμού, τη συνολική επεξεργασία του ιματισμού για κάθε πελάτη ξεχωριστά, την καλύτερη δυνατή ποιότητα όλων των σταδίων επεξεργασίας και συσκευασίας του ιματισμού, τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας για κάθε κομμάτι χωριστά, την απόρριψη ακατάλληλου προς χρήση ιματισμού, την τελική καταμέτρηση και ταξινόμηση του, την ασφαλή μεταφορά του, αλλά και τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης του ιματισμού των πελατών μας.
 

 


 

 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ


Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η εταιρεία μας, προσφέρει προς ενοικίαση επαγγελματικό ιματισμό κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησής.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε πάντα επαρκεί ποσότητα ακόμα και σε περίοδο αιχμής, ενώ φροντίζει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας και το πετυχαίνουμε αυτό μέσα από την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα και από όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.