2752023104 6947827913 Αγίας Μονής 9, Ναύπλιο niagaraslaundry@gmail.com
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΝΙΑΓΑΡΑΣ
Βιομηχανικά Πλυντήρια Ναύπλιο - Καθαρισμός Επαγγελματικού Ιματισμού Ναύπλιο


Τα βιομηχανικά πλυντήρια "Νιαγάρας" ιδρύθηκαν το 1970 στο Ναύπλιο για να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες της τοπικής αγοράς στον καθαρισμό και την ενοικίαση επαγγελματικού ιματισμού. Πολύ σύντομα ξεχώρισε για το γρήγορο, αξιόπιστο και οικονομικό αποτέλεσμα που παρείχε.

Λόγω της επιτυχημένης εξέλιξης, πολύ σύντομα τα βιομηχανικά πλυντήρια Νιαγάρας εξελίχθηκαν ως τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα συγκροτήματα βιομηχανικών πλυντηρίων στο νομό Αργολίδας.

Στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιούνται στο πλύσιμο και σιδέρωμα επαγγελματικού ιματισμού, με ημερήσια δυνατότητα επεξεργασίας και διακίνησης έως 25 τόνων ιματισμού ανά ημέρα.
 

 


 

 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Ξενοδοχεία - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  Νοσοκομεία 
  Εστιατόρια - Ταβέρνες
  Catering
  Γυμναστήρια
  Κομμωτήρια
  Κέντρα Αισθητικής
  Spa κ.α.
 
 
 
 
 
Ο κ. Νικόλαος Τσιπόκας, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας, για πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στο πλύσιμο, στέγνωμα και σιδέρωμα επαγγελματικού ιματισμού με κύρια επιθυμία την σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και τον διαρκεί εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία προκειμένου να μπορεί να καλύψει πάντα τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο μηχανοκίνητο στόλο, ο οποίος αποτελείται από 9 επαγγελματικά οχήματα, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση του ιματισμού. Καθημερινά ο στόλος μας εκτελεί δρομολόγια σε όλο το νομό Αργολίδας, Κορίνθου και Αττικής αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί από τους πελάτες μας, πάντα κατόπιν συνεννόησης. 
 
 

 


 

 
Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με τη συνεχή αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα και από όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.